Du är här: Startsida / Fotoarkiv / Klassfoton / Realskolan Index / Realklassen 1960-1964

Tips: Sätt muspekaren på respektive ansikte så ser du de namn vi lagt ut.

Realklassen  4-årig 1960 - 1964

  Klass 14 Läsåret 1960/61

Fotografen är okänd!

Detta fotografi har vi fått av Bengt-Håkan Viklund, Storuman. Saknas på bilden gör Bert-Ove Edmundsson och Per-Allan Norman.

 Klass 24 Läsåret 1961/62 Klassbild saknas!
  Klass 34 Läsåret 1962/63
Fotografen är okänd!
Även detta kort har Bengt-Håkan Wiklund, Storuman, skickat in.
  Klass 44 Läsåret 1963/64 Klassbild saknas!
  Skoldans på realskolan 1963
Fotografen är okänd!

Bilden är inskickad av Christina Landström (f. Lundmark), Vännäs som skriver:

 - Tyvärr, så vet jag inte så mycket mer om skoldansbilden än att den dansante unge mannen är Bengt-Håkan Wiklund. Själv sitter jag längst till höger i vit blus och bredvid mig Britt-Gunnel Bergström. Jag trodde bilden var tagen i matbespisningen, men nu blir jag osäker – kanske var vi i teckningssalen på Realskolan. Jag återkommer om jag får fler uppslag!
Hälsningar Christina.

 

Redaktionens anm.: Tack Christina för bilden! Jag misstänker att den är tagen i teckningssalen på realskolan. Taket ser annorlunda ut än i matsalen och tjejerna sitter på klassiska skolbänkar. Dessutom styrker teckningarna på väggen i bakgrunden den teorin. Men var är alla killarna? /Redaktören
 

Ruth Andersson, som bor i Kristinehamn, har mejlat och gett fotografiet två nya namn. Hon sitter själv längst till vänster på bänken med blommig blus. Den som sitter bredvid henne med mörkt hår och glasögon heter Ann-Britt Fjällström.
 

 
© Storumansajten.se